Felhasználó menü

Kis péniszprobléma, pénisz probléma

Tartalom

  kis péniszprobléma erekció cukorbetegség kezelésére

  Orvos válaszol Szerző: Dr. Légrádi József Tisztelt Kis péniszprobléma Úr! Most nem régen lettem 20 éves,tehát még eléggé kis péniszprobléma vagyok és még nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom és az utóbbi időben nagyon kétségbe vagyok esve A péniszem bal oldalán merev állapotban egy kisebb kitüremkedés,dudor is tapintható,ami tapintásra egyáltalán nem porc kemény és lankadt állapotban nem is tapintható,viszont nem tudom hogy ez a dudor mitől lett vagy mi kis péniszprobléma Valamint a dudor felöli oldalon önkielégítés közben enyhe fájdalmat is érzek!

  Ez a kisebb fokú görbület lankadt állapotban is észrevehető főleg mikor hátrahúzom a fitymám,fél merev állapotban viszont sokkal nagyobb fokú a görbület majd teljesen merev állapotban megint kisebb mértékben látszik! Ez mitől lehetséges??

  kis péniszprobléma pénisz hossza az emberi magasságtól

  A neten utána olvastam,hogy mi okozhat péniszgörbületet és azt írták hogy kis péniszprobléma úgynevezett payronie betegség okozhatja a pénisz elgörbülését,ugyanis ennél a betegségnél állítólag a pénisz hegesedik és úgynevezett porc kemény heg keletkezik és a kialakuló heges csomó irányába görbül a pénisz! Erről a betegségről olvasva nagyon megijedtem és azonnal elmentem egy urológiai szakrendelésre ahol a szakorvos lankadt állapotban mind fizikálisan mint UH-al megvizsgálta a péniszemet és semmi rendellenességet nem talált,és azt mondta se göb,sem pedig heg nem tapintható.

  Viszont elküldött egy andrológiai szakrendelésre ahol szintén megvizsgáltak mint fizikálisan mind UH-al és ott sem találtak semmit!

  kis péniszprobléma az erekciós mechanizmus az

  Viszont én még mindig nagyon aggódtam,mivel az egyik honlapon azt olvastam hogy a kezdődő induratio nagyon nehezen tapintható és hogy ilyenkor az UH-is negatív! Úgyhogy elmentem a legközelebbi klinikai urológia kis péniszprobléma ahol az orvos csak tapintással vizsgálta meg a péniszemet viszont ő azt mondta hogy a péniszem kissé tömöttebb tapintású a szokásosnál és valószínű kezdődő induratiom van! Kis péniszprobléma mondta hogy mivel ez az andrológusok szakterülete éppen ezért menjek el a klinikai andrológiára,el is mentem a vizsgálatra és az andrológus szakorvos kérésére vittem magammal merev és lankadt állapotban készült digitális felvételeket a péniszemről amin az andrológus szerint Nagyon kétségbe vagyok esve és félek hogy már ilyen fiatalon el fogom veszteni a férfiasságomat,és hogy a nem fogok tudni teljes értékű nemi életet élni!!

  kis péniszprobléma nincs erekció más nőknél

  Ön szerint megnyugodhatok,hogy merevedéssel a pénisz nem éri meg bajom nincsen vagy komoly bajom van?? Ön szerint szükség lenne újabb kivizsgálásra,vagy megnyugodhatok hogyha bármi bajom lenne akkor az a vizsgálatok során kiderült volna és hogy nincsen peyronie betegségem!? Válaszát előre is meztelen péniszméretek VÁLASZ A mindenre kis péniszprobléma, alapos tényfeltárás igazolja, hogy komolyan veszi problémáját — bár nem tudom, mi az, mivel csak elméleti síkon merült fel és spekulatíve!

  Ki kéne próbálni valós élethelyzetben, akár az előszorongás miatti első alkalmakkor esetleges sikertelenséget is beszámítva!

  kis péniszprobléma merevedés és ureaplasma

  Vágjon a közepébe, ne önmagát nézegetve vezesse le a soha nem megismert átélést! Ezeket követően várom ismételt jelentkezését — az eddigiek nem igazolnak kórosságot!

  kis péniszprobléma milyen gyümölcsök a pénisz növekedéséhez