Mellbimbó-erekció a nők fotóin - Kis kakas felálló fotók

Mellbimbó erekció

Tartalom

  mellbimbó erekció

  Bátky Zoltán Mint kiderült, van egy olyan mellbimbó erekció, ami közárólag a pöckök peckesítéséért felelős. Azt hogy az emberi szervezet erősen bonyolultabb egy zöld szemesostorosnál, nagyjából mindenki tudja, de itt egy tény arról, hogy mégis mennyire bonyolult.

  mellbimbó erekció

  Konkrétan annyira, hogy van bennünk egy olyan típusú idegsejt, aminek egyetlen feladata az, hogy bizonyos helyzetben megkeményítse a mellbimbónkat. A Nature Neuroscience-en mellbimbó erekció kutatók egyébként azt is tudják már, hogy hasonlóan egyfókuszú idegsejt felelős például a libabőr megjelenéséért is. Mindkét funkció teljesen akaratlanul következik be például hidegben, vagy olyan helyzetekben, amikor félünk, izgulunk, vagy szexuális stimuláció éri a testünket.

  mellbimbó erekció

  Most azonban már tudjuk, hogy a szimpatikus idegrendszerben több különféle funkciójú neuron található, amelyek gyakran egyetlen testi funkció vezérlését végzik. Az ehhez vezető kísérleteket egereken végezték, bár igazából nem akarjuk elképzelni, hogy jéggel kenegették-e őket, vagy valami teljesen más hatásnak tették ki a tesztpéldányokat, és aztán hogyan vizsgálták az egércicik keménységét.

  mellbimbó erekció

  Fogadjuk el, hogy működik a dolog. Az egerek születése után egyébként három nap alatt kialakul az az izomcsoport, amely a mellbimbó keményedéséért gyakorlatban mellbimbó erekció, és ugyanennyi idő kell azon izmok fejlődésének is, amelyek a szőr felállítását, és a libabőrt előidézik.

  mellbimbó erekció

  Néhány nappal azután, hogy ezek az izmok kialakultak, az egerek neuronjai közül egyesek specializálódnak, és az NA2 típusokból lesz a mellbimbópeckesítő szaki, míg az NA specializálódik a szőrfelállításra. Csodálatos felfedezés. Okosabbak lettünk, és ettől az érzéstől akár libabőrözni is kezdhetünk, aminek most már tudjuk is az okát.

  mellbimbó erekció

  Ha viszont a mellbimbónk is felmered ettől a felismeréstől, mellbimbó erekció már lehet, hogy nagyobb a baj.