A görbe hímvessző hátterében - A Peyronie-betegség

Pénisz görbülete

Többet terem, szebb lesz a gyümölcs, ha így metszed: mutatjuk, hogyan ápold tavasszal a gyümölcsfákat Sok férfi számára okoz aggodalmat, hogy a pénisze görbe, pedig a testi adottság egyáltalán nem ritka, és nem is feltétlenül hátrányos, sőt!

segít az erekcióban

Apró pénisz görbülete előnyt is lehet kovácsolni belőle. Pénisz görbülete alábbiakban három, kimondottan görbe péniszhez illő szexpóz következik.

Attól függően, merre görbül, más-más pózok lehetnek a legnyerőbbek.

T-póz Ha a pénisz jobbra vagy balra görbül, az úgynevezett T-póz, vagyis twister póz nyújthatja a legkellemesebb élményt. A férfi az oldalára fekszik, a nő pedig a hátán mellé. Ezután a nő átemeli a férfihoz közelebb eső lábát a férfi csípőjén, közelítve a péniszhez.

pénisz felépítése és típusai

Euforikus élvezetre felkészülni! Kutya póz Ha a férfi pénisze lefelé vagy felfelé görbül, akkor a kutyapóz a legideálisabb, amit a pár választhat.

erekciós gyógynövények

A nő ilyenkor négykézlábra ereszkedik, a férfi pedig térdelő helyzetben mögé. Hála a pénisz kedvező irányú görbületének, így a nőnek éppen a G-pontját érheti stimuláció, ezzel fergeteges orgazmust okozva neki.

Hímvesszőgörbület

Egyszerűen arra kell figyelnie a férfinak, hogy ne közvetlenül szemből, hanem pénisz görbülete pénisz görbületének megfelelően, kicsit oldalirányból hatoljon be. Ha a pénisz balra görbül, kicsit jobbról, ha jobbra, kicsit balról kell közelíteni.

A nem tökéletesen középről indított behatolás által nemcsak a görbület korrigálódik, de a hüvelyfal és a pénisz súrlódása is nő, ezzel fokozva az élvezetet.

  • Kórosan görbült pénisszel a rák kockázata is nagyobb - Qubit
  • Vérzés az erekció során
  • Támogasd a munkánkat!
  • Urológiai betegségek Hímvessző görbület Az induratio penis plastica IPP a hímvessző ismeretlen eredetű görbületét okozó degeneratív elváltozása.
  • Anyák merevedéshez

Az élmény feledhetetlen lehet.