Ha kicsi a péniszed, most indult neked egy új társkereső

Pénisz társ

Tartalom

  pénisz társ kardamom és erekció

  Ha kicsi a péniszed, most indult neked egy új társkereső player. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

  pénisz társ lomha éjszakai erekció

  Ma már tele pénisz társ az online tér speciális társkeresőkkel. Van saját randialkalmazásuk az összeesküvéselmélet-hívőknek, a szakállas férfiaknak és nyilván a nőknek, akik bírják a bozontota szépeknek, a csúnyáknak mintha ez a két dolog nem lenne teljesen szubjektív Miért pont a kisfarkúak maradtak volna ki a szórásból?

  pénisz társ ha megsimogatja a péniszét

  Nem, ez nem dickshaming akar lenni, tényleg létrejött egy társkereső alkalmazás, ami a kis pénisszel megáldott férfiaknak teremt online ismerkedési lehetőséget. A Dinky One alapítója, David Minns kimondottan azért hozta létre az oldalt, mert le akart számolni azzal a stigmával, ami legfőképpen a pornónak köszönhetően az átlag alatti méretű pénisszel rendelkező férfiakat sújtja.

  Ő így fogalmaz: Van, akinek nagy, van, akinek átlagos, és olyan is van, akinek kicsi.

  pénisz társ merevedés egy férfiban 55 évesen

  A Dinky One az utóbbiak számára akar egy olyan biztonságos közeget létrehozni, ahol mindenki pénisz társ, mi a helyzet. Azt gondolhatnád, hogy a Dinky One kong az ürességtől, de ez egyáltalán nincs így. Nyilván nem lesz belőle világsiker, de a március 9-i indulása óta azért összeszedett 27 ezer felhasználót. Minns természetesen nagyon örül az oldal gyors sikerének.

  pénisz társ norma cm-ben a pénisznél

  Meglátása szerint ez is jól mutatja, hogy az emberek nyitottak, és sokan nem dőlnek be a minél nagyobb, annál jobb kitételnek.