Mighty Muscle 9" izmos pénisz 23cm

Izmos pénisz

Mind a nők és mind a férfiak örömére tettük rendelhetővé az Intimcenter.

Mighty 9″ izmos pénisz

Az erős tapadókorongja ragad bármilyen sima felületre, így könnyedén élhetsz át orgazmust, miközben kezeid szabadok maradnak! Kézi távirányítós egységről irányíthatod, különböző vibráló funkcióját, és nagy teljesítményű motorját.

izmos pénisz elvesztette a merevedését helyzetváltáskor

Hosszának és intenzitásának köszönhetően extra érzékenységet ér el a pénisz tetejénél. Az első szett elemeket a csomag tartalmazza.

izmos pénisz mint egy egyenes pénisz

Izmos pénisz vibrátor szex és maszti céljára is megfelelő, a páros élvezetek és önkielégítés is kellemes vele. Tetszik a vibri termék?

izmos pénisz a pénisz nem emelkedik, hogyan kell kezelni

Gyere budapesti Sex shop üzletünkbe a Károly krt. Egészen forró izgalomba hozhatjátok egymást pároddal, ha a távirányítót kiadod kezedből, és rábízod magad a partneredre!

Bolcsó Dániel De mi lehet az oka, hogy a kor művészei ilyen mereven tartották magukat ehhez az ábrázolásmódhoz? A visszafogott márványgenitáliák izmos pénisz természetellenesen aprók, egyszerűen csak lankadt péniszeket ábrázolnak. Az áll a jelenség hátterébenhogy akkoriban más értékrend uralkodott, mint ma,és a nagy nemi szerv, illetve a merevedés egyszerűen nem képviselt olyan kitüntetett helyet az antik görög kultúrában, mint manapság. Sőt, nemcsak hogy nem azt tekintették a férfiasság zálogának, ha dagad a fallosz, hanem éppen hogy az apró péniszt tartották kívánatosnak, legalábbis művészeti ábrázolás tekintetében.

Ez egy teljesen más fajta izgalmi szintet okozhat együttléteiteknek, a kényeztetés, érzékiség, az élvezet látványa a távirányítót kezelő fél számára is feledhetetlen lehet.

Bízd hát a másikra a kényeztetést, te csak élvezd a pillanatot a szabadabb nyelvezeten, fasz, műfasz szexkütyüvel.

Egy kiegészítő maszk, vagy kendő segítségével, a szemet eltakarva, még erősebb érzéki hatásokat élhetsz át. Old Price:

izmos pénisz nincs kezdeti merevedés